28.11.2004 г., 11:06 ч.

Стани звезда 

  Поезия
1023 0 0

Една звезда в небето ни изгасва
и тъжна е нощта,
сълза в очите ми проблясва,
отиваш си с нощта.
Вървиш по пътя си, отиваш
там някъде във вечноста,
а аз оставам безнадеждна
за тебе да скърбя.
Върви стани звездичка,
огрявай земният ми път,
аз ще знам не съм самичка,
а със моята звездичка.

© Галя Крумова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??