26.08.2010 г., 12:35 ч.

Стар приятел 

  Поезия » Бели стихове
717 0 0

Разбуди се от миналото стар приятел,
дълго нощувал в таванските стаи сред спомени.
Забулен във прах от магия и шкафове стари,
посрещна ме той днес в топлата есен. 
Прегърна ме в свойте обятия,
прошепвайки нежно: „Отново съм тук.”
Сърцето ми радостно празнува от днес,
защото няма да пия кафето сама,
преглъщайки трудно горчилката на деня.
Щастлива съм, преизпълнена с милиони малки мечти, 
пъстри цветя разцъфват в сърцето ми.
Днес се завърна най-добрият ми приятел:
Любовта.

© Елица Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??