24.09.2012 г., 10:59 ч.

Стара къща 

  Поезия
892 0 21

Стара къща с прозорци разплакани.

Овдовяли и пусти гнезда.

Натежала от спомени стряха.

Недолюбена, тъжна чешма...

 

Плевня срутена - рана отворена.

Крива круша - безплодна, сама.

Буренясал, забравен - дворът,

и пресъхнала, жива вода.

 

© Веселка Стойнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??