Sep 24, 2012, 10:59 AM

Стара къща 

  Poetry
889 0 21

Стара къща с прозорци разплакани.

Овдовяли и пусти гнезда.

Натежала от спомени стряха.

Недолюбена, тъжна чешма...

 

Плевня срутена - рана отворена.

Крива круша - безплодна, сама.

Буренясал, забравен - дворът,

и пресъхнала, жива вода.

 

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??