Някой почука - отварям и виждам
една стара любов се връща далеч от годините,
една стара любов търси място в сърцето ми,
една стара любов отново обзема душата ми.
Късно е!
Тази стара любов е забравила
че вече съм друга - не толкова млада
и място в сърцето останало няма.
А тя на прага стои - притихнала чака,
за прошка се моли и се надява
да намери малко място в сърцето ми
и да бъде до края любовта на живота ми...
20.03.2007
© Румяна Михалева Всички права запазени