22.08.2008 г., 23:02 ч.

Стара мома 

  Поезия » Бели стихове
782 0 6

Пожълтяла булчинска рокля.

Паяжини. Прах.

Засъхнали сълзи.

Невидими следи.

 

Принцесата,

очаквайки своя принц,

умряла,

свръх доза от

сантименталност и гордост.

© Анин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??