дрехата изискана
но от деколтето
не прелива плът и
парфюмът е дискретен...
не изригва привличане -
бледа е канелената багра
очите ти
по лолитено залитат...
ранени са годините
застинала посоката
не си пораснал
някъде си счупен
и тайно си жив...
прибави и мен
към дефицита...
© Дима Всички права запазени