22.03.2013 г., 9:21 ч.

Старомоден (сонет) 

  Поезия » Гражданска
320 0 0

Аз може би съм старомоден
със свойте строги правила,
но аз съм три пъти по-годен,
за общохорските дела.

Щом всичките си сили давам,
аз като дялан камък ставам.
И бутам наш′то Общество,
да стане малко по-добро!

Ний просто тичаме на място,
затуй опашката държим! 
За първото место тъжим,
но пътищата са неясни!

О, нека да съм старомоден,
от хубавото щом съм воден!



 

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??