Опитваме на другия живота да гадаем,
всеки сам знае къде и колко го боли.
С чувствата човешки дали не си играем,
приличаме на тъмни есенни мъгли!?...
Ще се намерят и такива да ни дават препоръки,
животът не така, а инак да се нареди.
В главите ни бушуват и хиляди заръки
да спазваме посланията на наш’те прадеди.
Изтеклата вода в извора не ще я върнеш!
Камъкът обратно няма как да полети!
Късмета във съдбата можеш да обърнеш,
ако смело се захванеш с нови мечти!
17.03.2011г.
© Васил Йотов Всички права запазени