18.10.2024 г., 19:43 ч.

Статистика-еквилибристика 

  Поезия
51 0 1

Били са погълнали досега

тонове палмово масло

                 нашите стомаси –

ни казва Статистиката,

че виждам как – по-тромави

                       и от слонове –

едвам придвижваме си

                       телесната маса.

Ала тези най-менливи статистики

по-скокливо-леки са от еквилибристика.

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Че какво му е лошото на палмовото масло? Виж, халваринът се прави от нефт. И него сме го яли. 😊
Предложения
: ??:??