20.01.2018 г., 20:29 ч.

Стая 

  Поезия » Свободен стих
689 2 4

Стаята е малка,

дори не може 

да ме побере,

но недей мислете,

че картинката е жалка.

Няма да ви се дореве.

 

Стаята е малка,

но е чудна -

тя е портал 

към други светове.

Нощем по стените гладки

звезди изгряват,

обагрени във пъстри

цветове.

 

Стаята е малка,

но във нея всичко

може да се побере -

галактики ,планети,

хора със велики умове.

 

Стаята е малка,

но теб бих те пуснал

мъничко да постоиш,

да надзърнеш в нея,

но не знам дали

ще устоиш.

© Rambo Silek Всички права запазени

Малко,но от сърце.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??