Стаята е малка,
дори не може
да ме побере,
но недей мислете,
че картинката е жалка.
Няма да ви се дореве.
Стаята е малка,
но е чудна -
тя е портал
към други светове.
Нощем по стените гладки
звезди изгряват,
обагрени във пъстри
цветове.
Стаята е малка,
но във нея всичко
може да се побере -
галактики ,планети,
хора със велики умове.
Стаята е малка,
но теб бих те пуснал
мъничко да постоиш,
да надзърнеш в нея,
но не знам дали
ще устоиш.
© Rambo Silek All rights reserved.