5.05.2017 г., 10:17 ч.  

Стая в Ада 

  Поезия » Любовна, Философска, Бели стихове
605 2 3

Ревяща буря във мозъка помита сетивата, 
стаята пренася се във Ада, 

вътрешна война настъпва. 
Звезди в паркета не виждам да се отразяват,
промили ненавист правят кръвта ми катран.
Вкус на кисело, горчиво... 
В цвят на кехлибар боядисва се стаята, 
как мразя кехлибар! 

Грамове злоба тежат, 

заключени са райберите,
всички, без един…

Нокти на бордо в сърцето ми човъркат, 
изтезания от стаята във Ада
бавно ме побъркват...

 

© Филип Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??