28.11.2019 г., 0:23 ч.

Стефан Данаилов 

  Поезия » Друга
339 1 1

Отиде си актьор велик,

един талант загуби България,

на киното родно класик,

ала славната му лъчезария

озари всеки от нас

и чак до сетния му час

надявахме се да го спасим

и затуй безутешно скърбим.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??