Nov 28, 2019, 12:23 AM

Стефан Данаилов 

  Poetry » Other
343 1 1

Отиде си актьор велик,

един талант загуби България,

на киното родно класик,

ала славната му лъчезария

озари всеки от нас

и чак до сетния му час

надявахме се да го спасим

и затуй безутешно скърбим.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??