Стих - едно, две, три,
три думи в едно,
стих прекрасен,
стих омаен.
Поспри, почакай,
озари ни ти
с лъч лъчезарен.
Човеко, стани,
човеко, ръце протегни,
човеко, бъди Човек!
Там, далеч в минало прекрасно,
четирима мъже в бяло,
- сребърно сияние -
написаха - стих по стих,
стих в три думи, тъй велик:
" ОТЕЦ, СИН, СВЕТИ ДУХ" !
93г
© Сириус Надежда Всички права запазени