(за раздела мъгляви)))
Ето ме вече тук.
Вие не ме ли виждате?
Или съм още дух?
Или съм вече призрачен?
Ето ме. Станах голям.
Коолкото капка.
Паря в очите ви. Знам,
ще се търкулна, чакайте.
Ето ме! Спрях на устните.
Нечие име попих.
Дърпат ме думите, пускам се...
Ето ме вече стих.
© Райчо Русев Всички права запазени