17.06.2022 г., 19:00 ч.

Стих 

  Поезия » Любовна, Философска, Гражданска
181 0 0

                                           Стих

 

 

 

Написах стих и благодарих на Бога,

прекръстих се и наведох своята глава!

Да се възгордея от това, не, аз не мога,

те от Бог са ми дадени моите слова!

 

Прекръстих се пред старата икона,

и благодарих на Бог горещо за това,

че дал ми е дарбата да радвам хората,

от мен и от него са моите стихотворения.

 

И те достигат на хората до сърцата,

докосват ги, докосват им душата.

Четат ги и се радват, вярват че има доброта,

останала и скрита дълбоко в човешката душа.

 

Със стиховете ми вярвам че ще оставя следа,

в сърцата на хората, ще си спомнят мойте слова.

Ще остане от стиховете ми в тях поуката

за Живота, Надеждата, Вярата и Любовта!

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??