17.11.2007 г., 13:41 ч.

Стих 

  Поезия » Любовна
803 0 3

Един стих си писах аз,
а той гореше с пламък, така горещ,
както пламък все гори, когато аз те видя,
както топлина има все в сърцето,
когато чувствам те до мен...


Стих си пиша аз сега,
стих, със който
трудно бих описал си света,
след като те зърнах аз,
да изгряваш там пред мен...
в тъмното... пред моя взор,
гледащ до тогава само в тъмнина
и търсещ светлина...
стих ще ти даря сега,
за да има красота
в твоята огнена душа.

17.11.2007

© Момчил Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??