11.10.2008 г., 15:33 ч.

Стих за доброто 

  Поезия
2652 0 3
Колко много искам да пиша!
Жаден за "вода", аз ще се напия
в прашен лист хартия.
Химикалът твърдо да стисна,
копченцето му да натисна.
Пускам си мелодията прекрастна
и изливам си душата страстна.

Любов, тъга, омраза и обидна фраза,
римите ми ще изиграят танца,
думите ми ще заплуват в бялото небе,
на малки, пухкави облачета ще се разкъса моето сърце...

Ще долети до вас моят стих,
давайки ви минутка отдих...
Ще просълзи окото,
ще отмъсти на злото
и ще нарека стиха си стих за доброто...

© Светлозар Андреев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??