4.02.2008 г., 21:07 ч.

Стихия... 

  Поезия
541 0 2

Вятърът шуми в листата,

притъпил звука на стенещи робини,

смъртта витае във гората,

носи аромата на смокини!

 

Сянка загубена се лута сред дърветата,

тъй жадно търсеща светлината!

Неспокойни души, приютени в лалетата,

не намерили пътя сред тъмнината!

 

Ураган бясно клоните разлюлява,

чупи и кърши без пощада!

Омразата на дъното се стаява,

а светът сега безспир се разпада!

 

© Зори Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??