17.07.2014 г., 0:50 ч.

Стихо за бутонните глави 

  Поезия » Гражданска
340 0 5

Много хора -
          с бутонни глави...
Програмирани. Като роботи.
Работи!... Дай!... Бутни!...
          И пари направи!...
Без пари е нищожен животът...

В Системата робска покорно служи!...
Набутай се ти -
          в Бутафория!...
Колко хора -
          с бутонни глави!...
Кои ли им бутат бутоните?...

Марин Тачков
16 юли 2014 г.

© Марин Тачков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??