22.06.2019 г., 8:12 ч.

Стихослов 

  Поезия
483 0 2

Аз не търся любов, 
в мен отдавна я има,
а красив стихослов,
дар за мойта любима!
Аз не искам живот,
във лъжи лицемерни,
а отвеждащ ме брод,
към неща откровени!
Аз не моля трохи -
глътка, скърпена нежност,
искам ясни очи,
с поглед в нашата вечност!

© Ангел Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??