Jun 22, 2019, 8:12 AM

Стихослов 

  Poetry
502 0 2

Аз не търся любов, 
в мен отдавна я има,
а красив стихослов,
дар за мойта любима!
Аз не искам живот,
във лъжи лицемерни,
а отвеждащ ме брод,
към неща откровени!
Аз не моля трохи -
глътка, скърпена нежност,
искам ясни очи,
с поглед в нашата вечност!

© Ангел Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??