21.02.2017 г., 10:17 ч.  

Стихове или чаша с мартини 

  Поезия » Друга
412 3 5

Посей ми звезди в необята,

прегърни ми времето бледо.

Донеси ми пеперуди и лято,

взриви заради мене торпедо.

Изсвири ми лилава соната,

открехни ми за малко небето.

Подари ми бял къс от луната,

побери ме после в сърцето.

В замяна поискай си нещо 

от стихове, с изгарящи рими.

Или пък хлад – щом е горещо

в чаша, пълна с мартини...

 

© Ивелина каменова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??