20.05.2006 г., 21:14 ч.

СТИХОВЕТЕ МИ 

  Поезия
681 0 10

СТИХОВЕТЕ МИ

Ще ви продам наистина предатели,
на споделената душевна откровеност.
Пазарът казват пълен със мечтатели,
разглеждайте - дорде съм във приземност.

Със искреност рисувала съм всичките
вървейки под житейската ми стряха,
но взеха да привършват ми боичките -
старея... или мислите се спряха!

Красиви са в цвета меланхоличен,
родени от залутани страдания.
Оценките им близки до отличен
със мирис на предадени послания.


 

© Милена Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??