4.05.2011 г., 9:41 ч.

Стихът ми е… 

  Поезия » Друга
988 0 32

 Стихът ми е черна черница.

Мастилен е нейният плод.

Стихът ми е стройна девица,

узряла да дава Живот.

 

Стихът ми е билка омайна -

горчив цяр, скрит в нежния цвят.

Стихът ми е пареща тайна,

разкрита пред целия свят.

 

Стихът ми е приказка стара.

Изстрадан е всеки куплет.

Стихът ми е обич… и вяра,

която ме води напред.

© Яким Дянков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??