5.05.2009 г., 15:49 ч.

Сто Години 

  Поезия » Друга
508 0 3

                                     Сто Години

 

 

                                              Сто години се лутах. Налутах се. 
                                              Беше време да спра и се спрях.
                                              Сто години се губих. Загубих се.
                                              Но потърсих се. Даже успях.

                                              Сто години за обич се лъгахме.
                                              Ти, *обичам те* не каза на глас.
                                              Сто години във вярност се вричахме.
                                              На сто и първата - отказвам се АЗ.


© Димена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??