4.12.2023 г., 15:38 ч.

Сто истини 

  Поезия
227 2 0
Сто истини

 

за читатели над 12 г.

 

Когато паднеш във лайната...

не казвай че не ти смърди!?

Смърди, че чак ти се повръща,

но само тук не го прави.

 

Не мръцкай много и не шавай.

Че всичко тука осмърдя...

И моля те не ни вини!?

Че паднал си в лайната ти!

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??