4 dic 2023, 15:38

Сто истини 

  Poesía
210 2 0
Сто истини

 

за читатели над 12 г.

 

Когато паднеш във лайната...

не казвай че не ти смърди!?

Смърди, че чак ти се повръща,

но само тук не го прави.

 

Не мръцкай много и не шавай.

Че всичко тука осмърдя...

И моля те не ни вини!?

Че паднал си в лайната ти!

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??