за читатели над 12 г.
Когато паднеш във лайната...
не казвай че не ти смърди!?
Смърди, че чак ти се повръща,
но само тук не го прави.
Не мръцкай много и не шавай.
Че всичко тука осмърдя...
И моля те не ни вини!?
Че паднал си в лайната ти!
© Ангел All rights reserved.