27.03.2022 г., 10:37 ч.

Сто проблеми 

  Поезия
188 0 0

Свещи палиш
и се молиш,
и ме галиш
и говориш.

Питаш мен
дали съм жив,
заблуден,
или щастлив.

Ти ми стори
сто проблеми.
И отрови
моите вени.

Кой накара
твоя лъв
в мен да вкара
отровна кръв.

Кой с ръката
ме погали
и душата
ми запали.

Кой сърцето
ми проклина
да съм, дето
ти замина.

Аз играчка
съм за теб,
дребна плячка,
тъп предмет.

Всичко гадно
с мен прави.
Душата бавно
да кърви.

© Krischo Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??