7.01.2018 г., 22:19 ч.

Стокхолмски синдром 

  Поезия » Друга
572 0 2

Обичам те...

(помня, да, ти ме отвлече)

Обичам те...

("нежна тръпка" май ме нарече)

Обичам те...

(усещах сърцата как страдат за мен)

Обичам те...

(горчива сълза се отрони за теб)

Обичам те...

(слънчево беше и малко студено)

Обичам те...

(пламъчето страх бе в миг угасено)

Обичам те...

(две големи и така тъмни очи)

Обичам те...

(толкова светли – сякаш платина коси)

Обичам те...

(бленувам безумно аз там да остана)

Обичам те...

(спомен за тебе – кървяща, отворена рана)

 

07.01.2018

© Teddy Daniel K. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??