7.12.2007 г., 20:34 ч.

Стон_2 

  Поезия » Друга
747 0 12
Отиде си, Любов! Прости...
Сега болея... Мислите връхлитат.
Ще се опитам! Моля те, върни
онази страст изгаряща... копнежът...

Отиде си, Любов! Прости...
Оставих те да си заминеш... волна!
Вратите не заключих... И уви,
политна като птица... Горда!!!

Отиде си, Любов! Прости...
Но аз ще чакам... обезумяла!
Сърцето ми за миг приспи,
за да не чувства липсата ти! Вяра

прокрадва се във нощите безсънни.
Вратите незаключени стоят!
Върни се, моля те, Любов! Бездънен
е зовът ми! Устните мълвят:

"Върни се!!! Моля те, Любов!!!
Не ме оставяй... във забрава!
Вземи ме на крилете си! Дъха
на свежа, пролетна морава

жадувам да усетя... и изпия...
Душата ми в очакване заспа...
Ще я събудя, мила моя орисия!!
Ти само се върни... Сега!!!"


P.S http://www.youtube.com/watch?v=bIIL5p7_WKk&feature=related

© Детелина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??