6.12.2008 г., 19:43 ч.

Стон 

  Поезия
461 0 5

Душата ми е стон,

душата ми е огън,

непримирим, жесток,

стопяващ и изгарящ

чуждата ненавист,

душевна немощ, злост.

И диря добротата,

изгонена, опърпана,

ненужна някому.

Затиска ме отново

камъкът зловещ,

на хорска лудост,

и безумие.

И аз отчаяно

се лутам

до безкрай,

да търся.

И не виждам брод,

а само изгорени мостове,

от нечие доверие,

нечия любов.

 

 

 

 

 

 

И искам да съм този анге

© Мартина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??