2.12.2020 г., 19:57 ч.

Страдание 

  Поезия » Гражданска
391 0 0

Груб и жесток е света,

не една душа в него страда.

Онеправдани са от живота,

не един е приживе в ада.

 

Безутешно вдовица плаче,

мъжът и в мина загина,

няма грижи за сираче,

плачът му сякаш е в пустиня.

 

Състрадание нека проявим,

да дари кой каквото може,

слабите от неволя да спасим,

за мъките им душа се тревожи.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??