23.12.2005 г., 20:09 ч.

Страх 

  Поезия
603 0 1

Сърцето ми е свито като зрънце

и страх обхваща цялата ми гръд,

угасна в душата ми яркото слънце

изстина всяко малко късче плът...

 

Самота – крещят очите ми слепи

и гласът се е скрил дълбоко във мен

Топлината ти стискам в празни шепи,

но пак си далече..някъде сам.

 

Притискам в прегръдка своето тяло,

треперя за да не пропусна мига,

дано се пребори сърцето ми спряло

и бавно потъна в съня...

© Зл Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??