12.07.2017 г., 11:22 ч.  

Страх и ужас 

  Поезия » Свободен стих
271 0 0

Страх и ужас,

Не са ли те част от нещата даващи смисъл,

пораждащи истински чувства.

Невинаги те са лоши,

дори често са добри.

Без страх нямаше да има кураж.

Без ужас нямаше да оценим доброто.

Страх и ужас, това което най-често ни остава.  

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??