22.05.2012 г., 12:11 ч.

Страх от несбъдната мечта 

  Поезия » Любовна
663 0 0

Страх ме е от самотата.
Страх ме е от тъмното... сама.
Страх ме е от празнотата...
можеш ли да дойдеш до мен?

Не искам аз от тебе много,
искам да усетя топлината
на тялото ти до мен...
да не съм сама поне за ден!

Зная, че изпуснах шанса 
да ми вярваш откровен,
но се моля на съдбата 
да ни срещне някой ден...

Аз искам само дъх да усетя
... да видя, че не съм сама.
Твоят аромат да ми подейства
и насън да се досетя...

Колко важен си за мен...
Как започва с тебе моят ден...
Как ме радва твоята усмивка...
Как живеем в къщурка с люлка...

© Елиса Каменова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??