6.07.2008 г., 13:23 ч.

Страхливец 

  Поезия » Друга
618 1 1

Писма ще ми изпращаш?!

Страхливец!!!

Истината в очите не мoжа ли да ми кажеш?

 

Лъжец!!!

Ще ме обвиняваш?!

Думи неверни за мен ще съчиняваш?

 

Какъв си всъщност - мъж или...?

Глупак!

Да се бориш с мен вече нямаш сили!

 

Видя ли?

Получи ли това, което си заслужи?

С лъжите си сам себе си погуби!

© Мирела Славова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??