30.11.2011 г., 9:59 ч.

Страхливо 

  Поезия » Любовна
829 0 33

Не ме върти на малкия си пръст -

и без това света ми преобърна.

В очите ми навярно виждаш лъст -

не смея с друго твоите да зърна,

 

не смея да поискам, вместо страст,

уюта на широките ти плещи.

Години и лица стоят зад нас.

Пред нас... пред нас навярно няма нищо.

 

Но в тъмните завивки на нощта,

в сънливите въздишки на такситата,

размиват се пространство и вина,

щом устните ми в твоите са впити.

 

 

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??