29.10.2007 г., 14:06 ч.

Страхът. . . 

  Поезия » Друга
566 0 7

Страхът

 

Животът - неизбежен кръговрат,

засмукващ пагубно душите ни.

Животът на страха е брат -

изтръгва видимо сърцата от гърдите ни.

 И някак странно е това, чЕ

да се страхуваме не ни омръзва,

когато всеки се срамува да поплаче

 и да се опълчим никога не дръзваме.

Но в тоз живот прокажен

страхът мен няма да ме води!

За мене Смелостта ще бъде важна

и паднала - духът ми винаги ще ходи!

 Това, до смърт да се страхувам,

отдавна, мисля, не е модно...

Над живота си самичка ще царувам -

страхът е вече твърде старомоден!

© Единствена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??