9.11.2007 г., 10:58 ч.

Страхът от самотата 

  Поезия » Любовна
1329 0 17

    Страхът от самотата

 

Трохи от любовта събрах,

изметох ги на чувствата с метлата

и най-накрая аз прозрях:

Самотни сме...

и не Любов -

събира ни страхът от Самотата.

© Майк Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??