Nov 9, 2007, 10:58 AM

Страхът от самотата 

  Poetry » Love
1338 0 17

    Страхът от самотата

 

Трохи от любовта събрах,

изметох ги на чувствата с метлата

и най-накрая аз прозрях:

Самотни сме...

и не Любов -

събира ни страхът от Самотата.

© Майк All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??