10.02.2009 г., 7:31 ч.

Странен миг 

  Поезия » Любовна
701 1 3
 

Как искам да те видя, слънце мое!              

Как искам да държа ръцете ти...                 

И да забравиш всичко старо що е                         

преминало разбивайки сърцето ти.

Макар да си и толкова далече,

аз чувствам колко нежна топлина

изпращаш ти на лудото човече...

Спасяваш наранената душа!

А аз изгарям в нажежени страсти,

извикани от нежния ти стих.

Не мога да даря любов на части,

затуй признах я в оня странен миг!

Тя, любовта, не може да се скрие!

Тя не гори в окови, а с мечти.

Във оня нежен миг и двама ние

Признахме я дори с сълзи в очи...    

© Илко Карайчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??