31.05.2012 г., 22:12 ч.

Страница живот 

  Поезия » Гражданска
528 1 1

Животът ни е писана страница,

само духът ни е вечен,

търсим нежност без граница,

следваме пътя далечен...

 

и се храним от чувствата,

пием вода от душата,

блуждаем унесени в сънища,

разпънати в бурна голгота.

 

Дишаме страстно във времето,

плуваме в своята орис,

съдбата, надянала бремето,

не прави и педя компромис.

 

Мечтите са строго заключени,

крадем любов по лъжичка,

дали така сме научени

да играем с живота на жмичка?!

© Красимир Трифонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Поздрав за силата!
    Пожелавам ти успех!
Предложения
: ??:??