3.07.2008 г., 21:36 ч.

странно чувство 

  Поезия » Любовна
873 0 6
Тръпка остра
душата изтрива.
Слънчева ласка
от усмивка тъжна
лицето възпира.
Перо черно
бели думи дълбае…
Напомня как денем
сълзата ридае…
Червена ласка
на спомен сив 
и далечен сломен летопис.

© Деси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??