Jul 3, 2008, 9:36 PM

странно чувство 

  Poetry » Love
867 0 6
Тръпка остра
душата изтрива.
Слънчева ласка
от усмивка тъжна
лицето възпира.
Перо черно
бели думи дълбае…
Напомня как денем
сълзата ридае…
Червена ласка
на спомен сив 
и далечен сломен летопис.

© Деси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??