3 jul 2008, 21:36

странно чувство 

  Poesía » De amor
875 0 6
Тръпка остра
душата изтрива.
Слънчева ласка
от усмивка тъжна
лицето възпира.
Перо черно
бели думи дълбае…
Напомня как денем
сълзата ридае…
Червена ласка
на спомен сив 
и далечен сломен летопис.

© Деси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??