9.04.2007 г., 13:28 ч.

Страшен сън 

  Поезия
696 0 5


Сънувах оня страшен сън -
разказвала съм ти го и преди.
В който ти ме изостави
и сърцето ми нарани.
Сънувах оня страшен сън -
ти целуваше друга,
а аз живеех в собствен свят,
живеех в заблуда.
Сънувах оня страшен сън -
присънват ми се чудовища зли.
Искат да ме отдалечат от теб
и злото отново да се роди.
Сънувах оня страшен сън -
но не е сън, знаеш това.
Сънят страшен се сбъдна -
ти ме остави сама.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??